Om oss

Kursiv Media AS ble etablert våren 1999 av to ildsjeler med lang erfaring innen grafisk produksjon og design. På veggen stod det "fokus på kundens ønsker og behov". Det gjelder ennå, overfor alle kunder, små eller store.

Målbevisst og langsiktig har de bygget opp et grafisk kompetansesenter innen design, print og distribusjon.

Kursiv Media AS er en trygg og seriøs leverandør med en solid og sunn økonomi.

HVA SIER KUNDENE OM KURSIV?

Selvros er velros, heter det! Vi lar likevel noen kunder si noe om hvorfor de liker å samarbeide med oss.

De er kort og godt dyktige
- Kursiv er pålitelige, raske, fleksible og kreative. De får jobbene ferdige og levert i tide selv om jeg kan være lovlig sent ute, sier Steinar Tessem, redaktør av tidsskriftet til Den norske Veterinærforening. Foreningen leverer manus og Kursiv står for prosessen fra grafisk design og til ferdig levert tidsskrift. - Er det snakk om en innbydelse til et seminar, som vi mangler kapasitet til å gjøre selv, går det i rekordfart hos Kursiv. Det er gull verdt for oss i en hektisk hverdag!

God dialog
- Det er godt å forholde seg til få personer, og hos Kursiv har vi vår faste kontakt. Prosessen blir enklere og dialogen bedre når man kjenner hverandre. Jeg setter pris på kontinuitet i samarbeidet. Det gjør at vi raskere kommer i mål, med mindre stress, sier Morten Günther, kommunikasjonsrådgiver i Bioforsk.
Kursiv gjør mange typer jobber for Bioforsk. - Noen ganger leverer vi trykklare filer, andre ganger samarbeider vi om å utvikle et produkt fra idé til ferdig trykksak. Det er fruktbart å ha gode grafiske designere med på laget - og det har Kursiv.

Har orden i sysakene
- Samarbeidet vårt er ubyråkratisk og fleksibelt. I prosessen kommer min kontakt hit til meg og vi går gjennom produktet som hovedsakelig er pensumhefter til politiutdanningene i Oslo, Bodø, Stavern og Kongsvinger, sier Vibeke Andersen, rådgiver ved Politihøgskolen. - De evner å stå på, leverer til riktig tid og strekker seg langt om det oppstår noe uforutsigbart.

Kreative
- Kursiv er kreative og kommer alltid med gode forslag til oss. Nylig ble alt materiell til landsmøtet vårt produsert, det ble helt nydelig. Men det er ikke bare biten med grafisk design vi er fornøyd med, det er hele prosessen. Kursiv holder hva de lover, følger tett opp og leverer raskt. Sier Mona Veslum, markedsansvarlig i Norges Byggmesterforbund.